Altijd al willen wonen in industrieel erfgoed? Het Brouwhuis Breda heeft prachtige appartementen, (Ceresplein 146) dichtbij het centrum op een unieke locatie. Woonkamer, eetkamer en open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Neem voor meer informatie over evt. beschikbaarheid contact met ons op: http://www.ttrr.nl/contact

 

Appartement te huur

 

 

 


 

 

 

Deze mooie kantoorruimte op de bovenste verdieping van Het brouwhuis heeft sinds kort een nieuwe huurder. Sinds januari 2021 heeft het bedrijf Spark zich gevestigd op de bovenste verdieping van de Brouwtoren.
Vanuit het bruisende Rotterdam hebben ze tóch de overstap gemaakt naar Breda, maar dan wel in een superhippe toplocatie, Het Brouwhuis. En wat is het mooi geworden! Waar de 3 oprichters ooit begonnen aan hun afstudeeropdracht is @RuralSpark intussen een bloeiend bedrijf geworden met hoogwaardige modulaire stroomvoorzieningen die energie leveren aan huizen en hele dorpen in Afrika. Duurzaam en goedkoop en enorme verbeteringen in leefomstandigheden Bright days ahead. Veel werkplezier in jullie mooi ingerichte kantoor!