Vijverborgh

door | aug 19, 2022 | Nieuws

Op de begane grond van Het Brouwhuis Breda zit het mooie bedrijf Vijverborgh. Bij Vijverborgh zijn ze gek op eten en drinken. Ze geloven dat eten en drinken een belangrijk onderdeel is in onze maatschappij. Het verbindt, verbroedert, geeft energie en ontspanning. Ze werken dan ook dagelijks met veel enthousiasme aan een breed scala aan vraagstukken voor eten en drinken.

Dit doen ze voornamelijk in werkomgevingen, cultuur, het onderwijs, hotels en publieke omgevingen in binnen- en buitenland.

Bij Vijverborgh bieden ze in hun advieswerkzaamheden verschillende expertises aan, die samen of los van elkaar in te zetten zijn. Variërend van het ontwikkelen van de hospitality visie binnen uw bedrijf tot de daadwerkelijke de conceptuele invulling. Ook richten ze zich op de uitwerking van het technisch- (apparatuur) & ruimte ontwerp en bieden ze operationeel advies & begeleiding aan.

Daarnaast begeleiden ze in exploitatie technische vraagstukken of in het aanbestedingsproces voor het selecteren van de juiste cateraar. Ook tijdelijke managementondersteuning op het gebied van eten en drinken, banqueting en hospitality door het inzetten van één van onze interim managers behoort tot hun werkzaamheden.

Kijk op hun website als je er meer over wilt weten.