Area Media

door | apr 13, 2021 | Nieuws

Gezien het internationale karakter van Areamedia zochten zij een locatie met goede toegang tot én Schiphol (Amsterdam) én Zaventem (Brussel). Het Brouwhuis ligt op wandelafstand van het centraal station in Breda en van daar zijn er uitstekende en snelle verbindingen.

Sinds 2018 “wonen” en werken ze met veel plezier in Het Brouwhuis. Ook veel van hun klanten komen inmiddels met plezier richting Breda. Areamedia kan ze op een goede wijze ontvangen in hun twee vergaderruimten, zoals het schitterende souterrain dat ook af en toe geleend wordt door hun overburen voor klantenevenementen.

In het mooie kantoor zie je veel terug van die klanten, zoals de TV omroepen, BBC en VRT. Ook op de TV schermen kan tijdens werktijd de activiteit van de klanten goed gevolgd worden. De TV schermen zijn als schilderijen met ongelijke afmetingen op de wand geplaatst. Het kantoor is industrieel ingericht met hulp van Bart van Bekhoven (Artistiek). Hij heeft ervoor gezorgd dat veel authentieke elementen functioneel bewaard en gebruikt zijn gebleven.

Een hele mooie invulling van deze kantoorruimte in het Brouwhuis!